Casco

Casco er et varemerke i selskapet Sika Norge AS. Casco leverer et bredt sortiment innenfor lim, sparkel, fugemasser, byggskum og produkter for montering av fliser. Casco selger produkter først og fremst til håndverkere og Gjør-Det-Selv-markedet.

 

 

Vi fører et bredt utvalg av produkter fra Casco.

 

Du kan lese mer om Casco her.

Du kan lese mer om Sika her.

 

 

Her er et utvalg av produkter vi har på lager fra Casco:

 

 

RENGJØRING OG POLISH

 

 

Casco Grovrent er et konsentrert, høyeffektivt sterkt alkalisk vaskemiddel for ekstra skitne flater og materialer. Fjerner fett, olje, voks, gummi merker osv. Kan brukes til å matte ned maling før ny maling påføres. Til rengjøring av brukte malepensler. Innholdet av parfyme gjør at Grovrent gir en frisk lukt etter rengjøring. For manuell vask og til høytrykksrengjøring. Særlig godt egnet som avfettingsmiddel. Utgående produkt

Casco Allrent er et konsentrert, høyeffektivt daglig vaskemiddel for alle flater og materialer som tåler vann. Nøytralt og skånsomt på polishbehandlede gulv. Inneholder tensider som senker overflatespenningen i vaskevannet og øker evnen til å fukte overflatene. Innholdet av parfyme gjør at Allrent gir en frisk lukt etter rengjøring. Utgående produkt

Casco Expertpolish  gir en ekstra slitesterk og blank overflate som kan brukes på de fleste typer gulvbelegg, Bortsett fra tre- og parkettgulv hvor
det skal brukes Casco Newshine 4626. Laminatgulv og myke gummigulv kan heller ikke behandles med Expertpolish. Expertpolish er beregnet på gulv med stor slitasje. Har gode porefyllende egenskaper som gjør den velegnet til porøse belegg som linoleum. Til innendørs bruk. Kommer i 1 og 5l. Utgående produkt

Casco Bad -& Dusjrens  er et effektivt, konsentrert, svakt surt rengjøringsmiddel basert på naturlige fruktsyre til daglig renhold i våtrom.
Fjerner hud fett, kalk såperester etc. Godt egnet til sanitærporselen, keramiske fliser, sementbaserte fugemasse og rustfritt stål. (NB. Ikke til kalkholdig materiale som for eksempel marmor.) Utgående produkt.

 

 

FUGEMASSER

 

Caso Malerfug er en akrylbasert fugemasse spesielt egnet til sparkeling og tetting i bygg sammenheng før overmaling. Kan overmales etter 5-10 min. med de fleste malingstyper. Godt egnet som fingersparkel. Leveres nå også som 200 ml «klemme tube».

Casco Akryl fugemasse er en halv elastisk universal fugemasse som egner seg til tetting inne og ute. Utmerket til tetting rundt dør- og vinduskarmer, byggelementer, rør osv. Gir god vedheft mot de fleste bygningsmaterialer. Kommer i hvit og grå.

Casco Marin & Teknikk brukes til fuging, tetting og liming av krevende oppgaver. Marin & Teknikk Lim og Fug er svært anvendelig, og kan brukes til mange oppgaver. Den har egenskaper som gjør den til et meget bra allround fuge, tette- og lim produkt. Produktet er spesielt beregnet for innen -og utendørs bruk i biler, båter, campingvogner og hus.

Casco PaintFlex er en 1-komponent elastisk fugemasse basert på Sikas nye patenterte teknologi. Benyttes til elastisk tetting og fuging av bygninger med moderate krav til bevegelse. Meget gode overmalbare egenskaper. Kommer i hvit og bomull.

Casco Fugeskum benyttes til tetting og isolering f eks mellom karm og vegg og gjennomføringer. God vedheft til de fleste materialer, også mot fuktige flater.

 

 

SILIKON

Silikon 300ºC er en syreherdende varmebestandig silikon.

Silikon 300ºC er egnet til pakningsfuger i automatiske installasjoner. Denne formen for fuging er bl.a. utbredt i industrielle påføringer i motorer, fly og skipsbyggingsindustrien. Svært elastisk,lav bøyningsstyrke. (-40 to + 250ºC, kortisiktig opp til 300ºC)

TRELIM OG KONTAKTLIM

 

   

 

Casco Cascol Trelim Inne er et dispersjonslim til treliminger innendørs, ved for eksempel fugeliming og monteringsarbeider av møbler og andre
trearbeider. Ikke til bærende konstruksjoner.

Casco Cascol Trelim Ute er et hurtig- virkende, fuktbestandig trelim. Brukes til liming av tre hvor høy fuktbestandighet er viktig. F.eks. innredning i baderom, hagemøbler, dører og vinduer utendørs. Limfugen bør beskyttes ved bruk ute med f.eks. lakk eller maling. Ikke til bærende konstruksjoner.

Cascol Polyuretan Trelim er et sterkt og fuktbestandig 1-komponent fuktherdende polyuretan trelim. Limer tre mot tre mot andre materialer som f.eks. metall og hard plast. Gir en tilnærmet fargeløs limfuge. Limet skummer og krever et høyt presstrykk. Ikke til bærende konstruksjoner

Casco Kontaktlim S9 Super kan brukes til de fleste materialer, som tre, metall, PVC, trefiberplater, kartong, glass, lær, gummi.

 

 

LIM OG EPOXYLIM

 

 

 

Casco Strong Epoxy Professional er en 2-komp. epoxybasert lim med lang åpentid. Limet er til bruk for liming av metall, plast, porselen, betong, glass, steinmaterialer, etc. Fyllende lim som tåler tung belastning og motstandsdyktig mot vann, husholdningskjemikalier og ulike løsemidler. Imidlertid skal det ikke brukes ved konstant berøring av vann. Limskjøten tåler opp til ca.+ 70°C. Limskjøten er svak gul og kan overmales.

Casco Kontaktlim limer tre, papp, lær, plast, glass, fajanse, keramikk, porselen, gummi, grovere tekstiler, skumplast (ikke styropor), metall mm. God vannbestandighet. På malte eller lakkerte flater anbefales det å gjøre en test, pga.at enkelte materialer kan gå i oppløsning eller svelle pga. løsemidlene i kontaktlimet, mens andre ikke vil reagere.

Casco Superfix er et sterkt, elastisk og tettende monteringslim. Kan brukes inne, ute og under vann. Perfekt til montering av ulike typer bygningsplater, listverk, fliser, etc. Svært god kjemikalie- og vannbestandighet. Laveste påføringstemperatur er +5°C. Temparaturbestandighet: -30-+100°C.

Casco Rubberfix er en transparent reparasjonsmasse for reparasjon, vanntetting og en rekke andre formål. Ideell for liming, fylling, sparkling og forsegling av gummi, lær, tekstil, neopren og ulike syntetiske stoffer (som Hypalon®), tre, metall og keramikk.

Casco Express Glas er et lim som herder raskt og gir en klar limflate, og er egnet til påføringer som trenger en holdbar og herded polymer og en rask liming. Et spesiallim for liming av glass mot glass og glass mot metall. Typisk bruk er liming av glass, ornamenter, smykker, vinglass, hanker og utstillingsmontre.

 

 

SPARKEL

 

 

Casco Husfix  er et sementbasert produkt med light filler for jevning, avretting og reparasjon. Den har en kremet konsistens og er lett å påføre på de fleste underlag. Egnet til reparasjon av sprekker. Innen- og utendørs.

Casco Husfix Rapid er en hurtigherdende veggsparkelmasse til de fleste underlag. Egnet til reparasjon av sprekker, og kan brukes til nedliming av gips og andre bygningsplater. Til innen- og utendørs bruk.

Casco Cascol Woodfiller  er beregnet for reparasjon av sprekker, kvisthull og ujevnheter i tre innendørs. Overflaten kan beises og males. Kommer i fargene eik, furu og teak

Casco MultiFill er en hvit ferdigblandet reparasjonssparkel til reparasjon av nesten alle typer materialer (tre, betong, metall, bygningsplater, mm.). Inne og ute. Fyller hull opp til 1 cm i en omgang. Metall skal alltid forbehandles med primer. Kan ikke brukes på PVC, aluminium eller på flater som permanent er utsatt for fukt.

Casco OneFill Premium er et ferdigblandet akrylbasert filler for hullreparasjoner opp til 5 cm. Krymper ikke, er lett å slipe og kan bli brukt på de fleste overflater slik som treverk, mur, betong, metall og finerplater. Inne og ute (overmalt). Enkel å påføre, muligheter for å skru og spikre i herdet masse.

 

GULV -OG TAPETLIM

CascoFlex Gulvlim er et dispersjonsbasert gulvlim til innendørs bruk. Kan benyttes i tørre og våte rom. Benyttes til liming av vinyl, vinylfliser, tepper, nålefilt og linoleum. Kan også benyttes på gulvvarme.

Casco Premium Wall er vegglim for de fleste typer tapeter slik som tekstil, slett glassfiber, tunge nonwoven tapeter, renovasjonstapet, tunge vinyl tapeter og fiber tapet. God limstyrke, lang monteringstid og enkel å påføre. For tørre rom. Påføres med maskin, rulle og pensel.

Casco Wallpaper  er et ferdigblandet tapetklister beregnet til alle typer papirtapeter. Enkel å påføre, god klebeevne. For tørre rom.

Casco Remover er en konsentrert tapet fjerner for fjerning av papir, vinyl og nonwoven tapet på de fleste flater. 1 liter Remover gir 6 liter ferdig produkt. Vannbasert og enkel å påføre med rulle, pensel eller svamp. Ingen sprut.