CASADECO

Casadeco er en fransk leverandør av tapeter og tekstiler, og er kjent for sine stilfulle og nyskapende produkter som er av høy kvalitet. De leverer både slitesterke vinyltapeter og delikate, myke fibertapeter.

VISJON OG STIL
Deres kolleksjonene er av høy kvalitet med et fransk designbyrå og europeisk produsent. Originale ideer og teknisk innovasjon skaper design som er estetisk og lett å leve med, ettertraktet av kunder i alle aldre på jakt etter en personlig dekorativ stil synonymt med daglig velvære.
EKSPERTISE
Stilteamet Deres består av kolorister og designere, mange av dem har vært med merket siden starten. Deres kreative ånd og blomstrende fantasi skaper lyse og glitrende utseende, i en harmonisk og balansert fargepalett, som passer til enhver smak og stil i interiøret. Til lagerførte tapeter.
Produkt forespørsel

NYHETER – Kyoto & Twenties

Bali, Les Rayures, Woods, Tissage, Nuances, Tweed, Textiles, beauty full image 2, Helsinki, Arts & Crafts, Voyage Onirique, Belle Edoque, So white 3, Botanica, 1930, Montsegur, Iconic, Canevas, Delicacy, Gardens, Oxford, Cotton touch, Stone, Toiles De Jouy, Kyoto, Twenties, One upon a time, Happy dreams, My little world, vinyltapet, fibertapet, murals, barnetapet