Høytrykksspylere

Vi lagerfører høytrykksspylere fra AVA og Kärcher.

Nyhet hos oss i er norskproduserte AVA. Her har de satt sammen en komplett spyler. Den er enkel å betjene og har mange smarte detaljer.

Kåret best i test!!

AVA P60 Master er en innovativ norsk-designet høytrykksspyler. Høytrykkspyleren er utstyrt med uttrekkbar støtte og «follow-me» trommel er det den mest stabile høytrykksspyleren på markedet i dag. Høytrykkslangen er en fleksibel, stålforsterket proffslange som er svært smidig å jobbe med. Spyleren leveres ferdig montert med høytrykkspistol, prisvinnende zoomlanse, turbodyse, variodyse, 15 graders fastdyse, og skumkanon. P80 Master har også oppbevaring på maskinen for lanse, såpeflaske, dyser og pistol. og har også vunnet best i test hos TEK.no

«Follow me» trommel:
AVA Master høytrykksspylere er de eneste maskinene på markedet med «follow-me» trommel. Dette er en innovativ trommel som følger din plassering. Trommelen kan dreie 45° til hver side, noe som øker stabiliteten på spyleren, når slangen trekkes ut. Trommelen kan også låses i en permanent posisjon. Slangeguiden i aluminium sørger for enkel innrulling av slangen etter bruk.

Stålforsterket slange:
AVA P60 Master blir levert med en 8 meter profesjonell stålarmert høytrykksslange. Dette er en myk og fleksibel slange som hindrer krøll og knekk og er en fryd å jobbe med.

Håndtak:
AVA sin Master serie er utstyrt med to håndtak. Teleskophåndtaket brukes når man triller spyleren på fast underlag. Når spyleren er i bruk fungere det som en verktøysholder. På maskinens bakside finner man enda et håndtak, dette er praktisk å bruke hvis man skal bære maskinen i trapper eller løfte den inn bagasjerommet på en bil.

Pumpe med 4 stempler:
Pumpene som sitter i Master serien er firesylindrede pumper. I motsetning til tradisjonelle pumper med tre stempler, gir AVAs pumper en jevnere gange og bedre kraftfordeling – noe som er med på å øke vannmengden og gir øket levetid på stempler og ventiler.

Zoomlanse:
AVA Zoomlanse er den eneste lansen på markedet med justerbar lengde. Lengdejusteringen gjør det lettere å jobbe mer ergonomisk riktig samtidig som man får en optimal avstand til vaskeflaten. AVA mottok Red Dot Award: Product Design 2018, for vår zoomlanse på grunn av brukervennligheten og design.

Medfølger i esken:

 • Kort semiproff pistol med hurtigkobling både for slange og lanser/tilbehør
 • Zoomlanse som muliggjør arbeidsavstand på 80 til 125 cm fra pistol til dyse
 • 8 meter stålarmert semiproff slange
 • Omfattende dysepakke: Høyeffektiv turbodyse som vasker inntil 70% bedre enn etablerte produkte. Høyeffektiv flatstråledyse med 15graders spredning som vasker inntil 70% bedre enn etablerte produkter
 • Skånsom dyse som kombinerer en 20 grader og en 60 graders dyse.

 

AVA P80 Master er testvinner og har vunnet en rekke priser. gir mye kraft, er tilnærmet veltesikker og er godt utstyrt med stålarmert proffslange, lengdejusterbar lanse og godt utvalg i dyser. Inkludert skumkanon.

Høytrykksspyleren er utstyrt med en pumpe som er laget i aluminium, som også har 4 stempler for ekstremt god holdbarhet. Med 4 stempler på pumpen får du fordelt trykket jevnt utover i pumpen, noe som gjør at motoren holder inntil 30% lenger.

Ava har tenkt kunden hele veien og med «Follow me» trommel, lanseholder, stålarmert slange og proff pistol får du alt du skulle trenge av en høytrykkspyler.

Follow me trommelen er leddet slik at du kan rotere trommelen i 45 grader mot høyere eller mot venstre. dette gjør det lettere å håndtere slangen.

Med utvidbar stablitetsbøyle og et bredere fundament en flere av sine konkutrrenter er AVA sin maskin utrolig stabil. Du slipper da at maskinen velter om og om igjen.

Det følger med en stålarmert slange til maskinen. Dette gjør at slangen ikke knekker og du kan dra den med deg i vinkler. 

Medfølger i esken:

 • Kort semiproff pistol med hurtigkobling både for slange og lanser/tilbehør
 • Zoomlanse som muliggjør arbeidsavstand på 80 til 125 cm fra pistol til dyse
 • 10 meter stålarmert semiproff slange
 • Omfattende dysepakke:
 • Høyeffektiv turbodyse som vasker inntil 70% bedre enn etablerte produkter
 • Høyeffektiv flatstråledyse med 15graders spredning som vasker inntil 70% bedre enn etablerte produkter
 • Skånsom dyse som kombinerer en 20 grader og en 60 graders dyse. Denne har integrert LED arbeidsbelysning for deg som har behov for litt ekstra belysning.

 

 Kärcher K4 Full Control er en mellomstor høytrykkspyler i Karchers nye Full Control serie.

Høytrykkspyler i Full Control serien har nytt design og ny høytrykkspistol med LED display som viser trykkinnstilling for beste tilpasning til ulike underlag. Velg mellom SOFT, MEDIUM og HARD, samt påføring av rengjøringsmiddel. Trykkinnstillingene justeres enkelt på lansen. K 4 FC er super til rengjøring og fjerning av større mengder skitt fra sykler, hageredskaper, utemøbler, gjerder, motorsykler og mellomstore biler.

Rengjøringskapasiteten er på ca. 30 kvadratmeter i timen, arbeidstrykket på 130 bar, og den maksimale vannmengden på 420 l/ t. Høytrykkspyleren har en meget effektiv vannavkjølt motor på 1,8 kW og 6 m høytrykkslange. Høytrykkspylerne i Karchers Full Control serie har et lavt tyngdepunkt og en stødig plattform som gir god stabilitet. Plattformen kan brukes som ekstra bærehåndtak, og gjør det enkelt å løfte maskinen ved behov. Videre har den praktisk plassering av høytrykkspistol, høydejusterbart teleskophåndtak, og det praktiske og brukervennlige Plug’n’ Clean systemet sørger for enkelt bytte mellom rengjøringsmidler og full kontroll på gjenværende mengde såpe i beholderen.

Den leveres med rotojet-dyse for effektiv fjerning av fastsittende skitt fra robuste overflater. (NB! Rotojet-dysen må ikke brukes på gjenstander med skjøre overflater som f.eks. bil)

 

Kärcher K5 FC FLEX perfekt allroundmaskin med vannkjølt motor, og 8m flexslange. Elektronisk styring av trykk via Full Control Pistol, Spylelanse med hurtigkobling, Rotojet- og Variopower munnstykke. Start-/stoppautomatikk og filter for vanninntak. Maks trykk 145 bar. Vannkapasitet maks 8 l/min. Effekt 2100 W