Nordsjö

Nordsjö inngår i AkzoNobel konsernet. AkzoNobel er et flerkulturelt foretak som forsyner kunder over hele verden med maling og kjemi. Hovedkontoret ligger i Nederland. AkzoNobel er verdens ledende malingsforetak med virksomhet i 60 og har mer enn 200 års samlet erfaringer.

Deres innovative evne og internasjonale rekkevidde er deres styrke. Miljøansvar er en sentral del i utviklingen av deres høyteknologiske produktsortiment. De leverer mye mer enn maling til deres kunder takket være sterke varemerker, uovertreffelig teknologi, service og distribusjon, sammen med  fokus på kontinuerlig utvikling av produkter, konsept og tjeneste.

 

Vi fører et stort sortiment av Nordsjö med blant annet følgende produkter:

  • Ambiance Sky
  • Ambiance Xtramatt
  • Ambiance Silkematt
  • Perform+ Easy2Clean
  • Professional Dør/list/panel
  • Ambiance Superfinish
  • One Supertec
  • Tinova Tixett

 

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

 

Du kan lese mer om Nordsjö her.

 

 

 

Her er et utvalg av produkter vi har på lager fra Nordsjö:

 

 

Ambiance Sky er en helmatt hvit takmaling for innendørs maling på puss, betong, gips, glassfibervev mm. Ambiance Sky har en lang åpentid for å lette påføringen og gir helmatte skjoldfrie tak som lyser opp og gir en jevn og pen overflate.

Ambiance Extramatt er en moderne ekstra matt veggmaling for innendørs maling på puss, betong, gips, glassfibervev mm. Ambiance Xtramatt gir en dyp og dempet refleksfri overflate som fremhever fargen. Selv om den er matt er den avtørkbar og passer utmerket for soverom og stue.

Ambiance Silkematt er en moderne matt veggmaling for innendørs maling på puss, betong, gips, glassfibervev mm. Ambiance Silkematt gir et matt og mykt inntrykk og passer godt i alle rom, spesielt på vegger som du ønsker å kunne tørke av.

 

 

Perform+Easy2clean er en vanntynnet matt akryl veggmaling til innendørs bruk der det ønskes en overflate som er vaskbar og enkel å rengjøre. Perform+ Easy2Clean er beregnet til bruk på puss, betong, lettbetong, glassfiber/ slettvegg og bygningsplater som spon, gips osv.

Perform+ Bathroom er en halvblank akrylmaling beregnet for materialer i våtrom innendørs, som puss, betong og gipsplater. Den primære bruk er for maling av bad, storkjøkken, livsmiddelindustri, sykehus og andre miljøer med store påkjenninger.

Perform+ Diamond Floor er en vannbasert halvblank ekstra hardfør gulvmaling for maling innendørs på tre og betonggulv, som utsettes for normal slitasje f.eks i oppholdsrom, kjeller, ganger m.m. Nordsjö Perform+ Diamond Floor ska ikke brukes garasjegulv eller i våtrom.

 

 

Professional Dør, list og panel 15 er en vanntynnet halvmatt maling som gir en hard og slitesterk overflate. Malingen er utviklet for innendørs maling av dører, karmer, gulvlister, rustbeskyttet metall- og ståldetaljer. Leveres også i 40 og 80 glans.

Ambiance Superfinish halvblank 40 er en polyuretanforsterket kvalitetsmaling med ekstrem god utflyt. Malingen er utviklet for innvendig maling av dører, karmer, gulvlister, rustbeskyttelsesgrunnet metall og ståldetaljer. Takket være den harde og slitesterke overflaten som Ambiance Superfinish halvblank gir, egner den seg ypperlig til å male f.eks kjøkkeninnredning og møbler. Leveres også i 5 glans.

NYHET!!

PROTEGA BRANNHEMMENDE MALING, BESTILLINGSVARE!

 

Protega Wood-S er en dekkende, halogenfri, vannbasert brannbeskyttelse belegg for vegg og tak. En brannhemmende maling for innendørs bruk på ubehandlede overflater som tre(panel), spon og mdf. Produktet leveres i hvit, men kan brekkes i lyse farger.

Protega Topcoat W er en vannfast, dekkende beskyttelseslakk av typen vinylacetat sampolymer, og brukes som brannisoleringssystem for bærende konstruksjoner av tre og overflatebeskyttelse (vaskbar overflate) over Protega Wood-S.

 

One Super Tech er en selvrensende dekkende akrylmaling for maling på trefasader. Den tykke konsistensen gir et malingssjikt som resulterer i en ekstremt god dekkevne og bevaring av fargen. Brukes One Super Tech i system med Tinova Wood Base Oil og Tinova Primer Exterior, vil den beskytte og holde seg pen I utallige år.

Professional VX+ 2 in 1 er en kombinert grunning og dekkmaling beregnet for trefasader . Professional VX+ 2 in 1 er spesielt egnet for vårt nordiske klima og inneholder et unikt patentert bindemiddel som gir høyere tørrstoff, tykkere sjikt og bedre beskyttelse. Ved bruk av Professional VX+ 2 in 1 i system med Tinova Wood Base Oil resulterer det i en livslengde opp til 12 år.

Nordsjö Supermatt er en helmatt dekkende maling for utvendige trefasader. Produktet er lett å applisere og har meget god dekkevne som gjør det enkelt å nå et godt sluttresultat. Supermatt er basert på akryl/alkyd teknologi med spesiellt fyllingsmiddel som gir en holdbar og robust overflate. Ved bruk av Supermatt i system med Tinova Wood Base Oil og Tinova PrimerExterior resulterer det i en livslengde på opp til 14 år.

 

 

Tinova Traditional Tixett Transparent Exterior er en tradisjonell tjærebeis beregnet på utendørs trefasader. Denne beisen gir en varig og vakker finish.

Tinova Transparent Exterior er en høyteknologisk beis med lang holdbarhet for utendørs beising av trefasader og annet treverk. Tinova Transparent Exterior gir liv til treverket og fremhever trestrukturen. Den er laget spesielt for vårt nordiske klima og inneholder et patentert bindemiddel som gir bedre beskyttelse.

 

 

Murtex Stay Clean er en helmatt fasademaling beregnet for utvendig maling på betong, lettbetong og mur/puss. Takket være nanoteknologi blir fasaden selvrensende, noe som betyr at regn vil fjerne smuss og begroing fra overflaten.

Murtex Silicate er en 1-komponent vannglassbasert maling beregnet for betong, mur/puss, fibersementplater og teglestein, samt gamle silikat- og mineralske underlag.