International

 

International er Europas ledende leverandør av båtmaling.

Her finner du produkter som beskytter, utbedrer og kosmetisk forskjønner båten din.

De leverer alt du trenger for å vedlikeholde båten din som for eksempel båtmaling, bunnstoff, primere, båtlakk m.m.

 

Vi fører produkter som VC17m Extra, Micron Extra, Perfection lakk, Toplac, Scooner m.m.

De produktene som vi ikke har på lager kan vi bestille. Gjelder kun produkter regnet til det norske markedet.

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

 

Du kan lese mer om International her.

 

Her er et utvalg av produkter vi har fra Intenational:

 

 

 

VC 17m Extra er et hardt, sterkt tynnfilmbunnstoff med friksjonsnedsettene tilsetninger som gir skroget en glatt overflate med lav friksjon for maks. fart og
effektivitet. Det ideelle valg for regattaseiler, cruisere og speedbåter.

Micron Extra EU er et meget sterkt selvpolerende bunnstoff som gir beskyttelse i 2 sesonger med bare 1 behandling. (3­-4 strøk). Micron Extra EU inneholder
Biolux® Teknologien som gir et kontrollert utslipp av biocider, og en bedre beskyttelse mot groe. Minst 24 måneders beskyttelse ved 3 strøk. Kan påføres opp til 12 månder før sjøsetting.

Cruiser Premium Plus er et selvpolerende bunnstoff for seil- og motorbåter med god beskyttelse mot begroing.

 

 

 

VC Tar2 er en 2-komponent epoxyprimer som gir beskyttelse mot plastpest og hindrer korrosjon på stål og lettmetall. Brukes kun under vannlinjen.

Gelshield 200 er en hurtigtørkende, lettarbeidet epoxiprimer som beskytter mot plastpest. 5 strøk (250µm) med Gelshield 200 gir beskyttelse mot plastpest.

Primocon Tjærefri, hurtigtørkende en-­komponent konvensjonell primer for alle materialer under vannlinjen. Kan brukes under alle Internationals bunnstoffer (ikke VC17m Extra) og som sealer mellom ulike typer bunnstoff.

 

 

 

Perfection Undercoat er en 2-komponent polyuretan grunning til alle typer toppstrøk. Perfection Undercoat er den ideelle grunningen til Perfection toppstrøk. Lett å påføre, tørker hurtig og er lett å slipe.

Perfection er en 2­-komponent polyuretan er den optimale lakkmalingen, og gir en helblank finish med suveren fargeholdbarhet. {produkt} bruker UV­filtre i kombinasjon med kjemisk herding for lengst mulig beskyttelse. Resistent mot diesel, olje, bensin samt mildere syrer og alkalier.  Robust og slitesterk; det ideelle valget for bruk på steder med stor slitasje, som f.eks. dekk (med sklisikringsmiddel).

Perfection Plus er en lakk av høyeste kvalitet, kombinerer bestandighet mot kjemikalier og slitasje med en suveren glans. Den nye formuleringen av Perfection Plus Varnish inneholder UV filtre som vil gi lakken lengst mulig levetid. Perfection Plus har opp til 4 ganger så lang levetid som en tradisjonell båtlakk.  Kjemisk herding gjør den resistent mot olje, bensin, milde syrer og alkalier.

 

 

 

Pre-Kote er en grunningsmaling for Internationals 1. komponente lakk og dekksmalinger. Meget god dekkevne gjør det enkelt å endre farge. Den er lett å påføre og å slipe, gir en slett god grunning for toppstrøket. Egnet til primet tre, stål, lettmetall og gelcoat.

Toplac er en lakkmaling som er godt egnet for de fleste materialer over vannlinjen.Den er meget lett å påføre med pensel, rulle + malerpute, og inneholder UV­filter som gir bedre holdbarhet. Den unike kjemiske oppbyggingen gjør at Toplac er tradisjonelle lakkmalinger overlegen, og gir en glans som holder lenge.

Danboline beskytter kjølsvin, dørk etc. mot fukt og vanlig slitasje. Danboline er resistent mot spill av olje og drivstoff og er lett å rengjøre.

 

 

 

Woodskin er en fleksibel olje/lakk hybrid som fungerer som et beskyttende hudlag over tre. Microporøse egenskaper, er lett å påføre. Ingen tynning eller sliping mellom strøkene. Woodskin flyter ut til en jevn transparent og glanset overflate. Woodskin trenger dypt inn i treet og hindrer krakkelering, oppsprekking og flassing. Minimalt vedlikehold – rengjør og påfør et nytt strøk sesong etter sesong. Godt egnet til alle typer treverk, inkludert fete treslag som Teak og Iroko.

Compass er en slitesterk, hurtigtørkende polyuretan båtlakk med høy glans.  Lys farge av rav fremhever treets naturlige struktur.  Lakken er en tøff og sterk  polyuretan lakk, står godt mot slag, riper, olje, milde syrer og alkalier. Den er hurtigtørkende og minsker risk for støv lakkfilmen.

Schooner GOLD har en avansert UV teknologi kombinert med høy glans og en tone av rav fremhever og forskjønner treets naturlige struktur.  Den har en dyp glans og fargetone som varer hele lakkens «levetid». Scooner GOLD har en optimal blanding av UV absorbere, HALS og utvalgte bindemidler gjør den til Internationals beste 1-­komponente lakk.

 

 

 

Super Cleaner er et høykonsentrert rengjøringsmiddel. Løser voks, olje og forurensing effektivt. Kan brukes for hånd eller i høytrykkspyler. Avfetter og rengjør
uten å skade gelcoat eller maling. Brukes alltid før voksing.

Liquid Rubbing er en flytende rubbing som gjenskaper glans og farge på gelcoat og malte flater. Inneholder ikke silikon eller voks. Kan påføres for hånd eller med maskin (800-­1000 rpm).

Marine Polish er en meget finkornet polish med voks for gelcoat eller malte flater. Gir overflaten høy glans som varer lenge. Kan påføres for hånd eller med
maskin (800-1000 rpm). Inneholder ingen silikoner.

Marine Wax gir langvarig beskyttelse uten å benytte slipemidler eller silikoner. Meget enkel i bruk og ideell på større flater. Gir en hard, høyglanset flate som
beskytter mot sjøvann og sollys. Kan påføres for hånd eller med maskin (800-1000 rpm).

 

 

 

Teak Restorer rengjør og gjenskaper teak og andre harde treslag. Gjenskaper teakens opprinnelige glød. For teak og andre edeltreslag, inn- og utvendig.
For dekk, detaljer av teak og finish arbeid samt at den kan brukes på hagemøbler. Teak Restorer vil ikke skade eller missfarge gelcoat, aluminium, malte eller lakkerte flater.

Teak Oil trenger dypt inn og beskytter dekk og detaljer av teak. Gir en beskyttende overflate som er lett å holde ren. Teak Oil inneholder kinesisk treolje for  optimal beskyttelse.

 Teak Protector er en vannavisende flytende voks som gir en sklisikker overflate. Den brukes på teak og andre edeltreslag, inn- og utvendig.
For dekk, detaljer av teak og finish arbeid. Vil ikke skade eller missfarge gelcoat, aluminium, malte eller lakkerte flater. Beskytter natene mot kritting.
Kan også brukes på hagemøbler.