Epifanes

Epifanes ble etablert i 1902, og har opparbeidet seg et renommé i store deler av verden for å ha den høyeste kvalitet på polish, lakk, treolje og malingprodukter.

Epifanes et av verdens mest respekterte og anerkjente merker innen lakk og maling for alle typer båter, inkludert tre, stål, aluminium og glassfiber skrog.
Sola shipping A/S har vært Epifanes distributør for Norge siden 2012.

 

Vi fører et stort utvalgt sortiment i fra Epifanes og kan bestille det vi ikke har.

 

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

Du kan lese mer om Epifanes her.

Du kan finne Epifanes brosjyre her.

 

Her er et utvalg av produkter vi har på lager fra Epifanes:

 

 

Epifanes Blank Klarlakk er en tradisjonell høyglans lakk som er basert på en blanding av modifisert linolje, kinesisk treolje og fenol resiner. Epifanes Blank Klarlakk trenger dypt ned i treverket og har et ekstra effektivt UV-filter.

Epifanes Silkematt Interiørlakk er en hard 1-komponent hurtigtørkende interiørlakk som gir en vakker silkematt glans. Lakkflaten blir robust og slitesterk, og tåler godt vanlige husholdningskjemikalier.

Epifanes Blank Teaklakk er en klassisk oljebasert lakktype med mikroskopiske porer som egner seg til alle typer trevirke. Spesielt anbefalt til oljeholdige treslag som teak, iroco, amerikansk furu o.l. Epifanes teaklakk fåes også i matt.

Epifanes 2-komponent polyuretane lakk er en høyglans-lakk tilsatt polyester og polyuretane-forbindelser som gjør den svært slitesterk og egnet til både innendørs og utendørs bruk. Lakken inneholder et svært godt U.V.-filter som beskytter underlaget effektivt mot sollys under alle klimatiske forhold. Lakken leveres også i silkematt glans.

 

 

 

Epifanes Emaljemaling er en høyglans 1-komponent emaljemaling til inn- og utvendig bruk, over vannlinjen. Malingen er lettflytende, bevarer glansen lenge og er meget sterk og værbestandig.

Epifanes Polyuretane lakk med farge er en blank 2-komponent høyglans maling m/ekstra UV-beskyttelse som bevarer den pene overflaten lenge. Svært slitesterk og egnet til utendørs bruk. Lett å påføre underlaget med både pensel, rulle eller sprøyte. Ideell brukstemperatur: 14-16 C°.

Epifanes Multi Marine Primer er en unik universalprimer som brukes på tre, glassfiber, stål, aluminium, galvanisert metall, kopper og de fleste andre ubehandlede eller malte underlag. Har god heftevne. Kan benyttes sammen med 1 komp. og de fleste 2-komponente produkter.

Epifanes Vannlinjemaling er en spesialformulert blank 1-komponent maling for legging av vannlinje. Meget vann- og værbestandig. Det anbefales å male vannlinjen ca 5-10 cm over vannspeilet slik at malingen ikke blir konstant utsatt for vann.

 

 

 

Epifanes Rapidclear herder raskt og gir en hurtig og effektiv beskyttelse av treverk. Dette er derfor et praktisk alternativ til tradisjonelle lakksystemer hvis man er avhengig av å legge flere strøk på kort tid. Rapidclear gir en førsteklasses halvblank overflate til langtidsbeskyttelse og forsterkning av treverk på båter og andre værutsatte områder. Lakken er basert på modifisert alkyd harpiks og inneholder et effektivt UV-filter. Den har svært god vedheft til teak og andre oljeholdige treslag, forebygger misfarging og fremhever det naturlige mønsteret i treet.

Epifanes Bilgemaling er en sterk 1-komponent maling som er beregnet for å gi ekstra beskyttelse på utsatte områder, maskinrom, kjettingkasser, dørker etc. Malingen kan påføres treverk, stål, glassfiber og aluminium der overflaten først er påført riktig type grunning.

Epifanes Teakolje Sealer brukes til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av teak, hardwood og andre olje- eller harpiksholdige materialer. Oljen vil fremheve og gjenbringe treverkets naturlige farge og mønster, samtidig som den beskytter mot hardt vær og forurensning.

Epifanes Malingsfjerner er en trygg og luktfri maling/bunnstoff fjerner til bruk på nesten alle 1- og 2-komponente belegg, lakk og bunnstoff. Fungerer også til å fjerne lakk på biler. Virker effektivt og fordamper ikke. Egnet til bruk på vertikale og overhengende område. pH nøytral, biologisk nedbrytbar, inneholder ikke lut, syrer eller biocider og er ufarlig for underlaget. Kan påføres under frysepunktet.