VASK OG PLEIE UTVENDIG

JOTUN

Jotun Husvask:
Jotun Husvask er et effektivt rengjøringsmiddel basert på biologisk nedbrytbare råvarer. Jotun Husvask er et spesialvaskemiddel som anbefales til årlig rengjøring av hus utvendig, og egner seg som forvask ved fjerning av overflatesopp, før desinfisering med Jotun Sopp -og algedreper. Jotun Husvask er også utmerket til vanlig rengjøring i huset og industrien.

Jotun Kraftvask:
Jotun Kraftvask er et kraftig vaskemiddel basert på alkalier og andre biologisk nedbrytbare råvarer. Jotun Kraftvask fjerner effektivt fett, olje, sot, nikotin, smuss, svertesopp o.l., og matterer svakt olje- og alkydmalte flater (f.eks. husvegger utvendig). Jotun Kraftvask er et kraftigvirkende vaskemiddel for meget skitne flater eller flater som skal males om. Produktet løsner smuss som ikke lar seg fjerne med milde vaskemidler.

 

 

 

Jotun Sopp -og Algedreper:
Jotun Sopp- og Algedreper fjerner grønske (grønnalger) og svertesopp. Midlet kan også benyttes til desinfeksjon av overflater. Jotun Sopp- og Algedreper brukes på ubehandlede, beisede eller malte flater i forbindelse med f.eks. oppussing av hus utvendig. Produktet kan også benyttes for oppussing eller til desinfeksjon innvendig i boliger, næringsmiddelindustri, husdyrrom o.l. Fjerner også algevekst på flater som ikke skal etterbehandles f.eks.steinheller, betongtrapper, lysarmatur, gravstøtter, treverk o.l. Skal benyttes etter en forvask med Jotun Husvask /Jotun Kraftvask.