TERRASSE

TJÆRALIN

Tjæralin Treolje:
Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og soppdrepende midler. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Tjæralin Treolje skal trekke inn i treverket og beskytte i dybden. Den skal etterlate seg ett matt utseende. Det er svært viktig at overskytende olje tørkes vekk etter at den er trukket inn. Leveres i klar, grønn, gylden og lages i noen utvalgte farger.
NB! Skal ikke danne film!

Tjæralin Terrassebeis:
Tjæralin Terrassebeis er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket og etterlater en farget, naturlig og matt overflate. Levetiden er ca. 3 år. Lages i mange farger.
NB! Skal ikke danne film!

Tjæralin Terrasse:
Tjæralin Terrasse er et alkydbasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv, hagemøbler etc. Tjæralin Terrasse motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate.