TREPLEIE

OSMO

Hardvoks-Olje Original:
Hardvoks-Olje Original er en olje som beholder treets karakter og utseende, samtidig som den gir en vann -og smussavvisende overflate som er ekstremt slitesterk. Produktet er spesielt egnet for gulv av heltre, parkett, Osb, eller kork. Kommer i to utførelser. Matt(3062) og silkematt(3032).

TopOil:
TopOil er en hardvoksolje for fargeløs behandling av benkeplater, kjøkken og møbler. Den gjør at treet opprettholder sin naturlige farge og lunhet, samtidig som behandlingen gir en meget slitesterk overflate. TopOil er meget vannavisende og enkel å vedlikeholde. Dette produktet er godkjent til bruk i kontakt med næringsmidler (EURO-Norm 1186 Del 5/14)

 

 

Transparent Dekorvoks:
Dette produktet er til transparent fargesetting for innendørs bruk. Brukes til gulv, vegg og tak, samt alle typer interiør, som møbler, listverk, benkeplater, kjøkken osv.
Overflaten er silkematt og enkel å vedlikeholde. Gir en glatt overflate uten fiberreisning.
På slitasjeflater skal det ett toppstrøk med Hardvoks-Olje Original. Leveres i mange farger.

Dekorvoks Creativ:
Dekorvoks Creativ gir transparent eller dekkende effekt. Gir et matt til lett glanset overflate, avhengig av antall strøk. Produktet er spesielt egnet for vegg og tak, møbler, barneleker og øvrig interiør av tre. Gir en overflate som er vannavvisende, smussavvisende og lett å holde ren. På slitasjeflater skal det ett toppstrøk med Hardvoks-Olje Original. Barnelekker påføres ett strøk med TopOil. Leveres i mange farger.

Rens og Vedlikeholdsvoks:
For rens og vedlikehold av overflater som er Hardvoksoljet, naturoljet og lakkert. Egnet til alle treslag, parkett, heltregulv, skifer og naturkork. Meget godt egnet for fjerning av gummiflekker fra sko, rester av tyggegummi, tjære -og asfaltflekker osv. Levers i fargeløs(3029) og hvipigmentert(3087) verson.

Vask og Pleiemiddel:
Dette er et konsentrert rengjøringsmiddel for gulv. Brukes til rengjøring av alle treoverflater behandlet med Hardvoksolje, naturolje og lakk, samt flekkfjerning uten at overflaten skades. Dette produktet er spesielt effektiv for fjerning av alle typer fruktsafter, melk, cola,rødvin, kaffe osv.

Easy Pads:
Polerduk for påføring av Dekorvoks og Hardvoksoljer. Meget godt egnet for små arealer. Brukes som finish på benkeplater, møbler osv., for å oppnå en glatt og jevn overflate. Brukes også for etterpolering av gulv for å skape en jevn og fin finish. Lofri!