LAKK OG GULVMALING

SCANOX

TRESTJERNER KLARLAKK:
Trestjerner Klarlakk er en oljelakk med allsidige bruksområder. Denne slitesterke lakken gir treverket en nydelig lød. Du får den i silkematt, halvblank og blank glans.
Du kan også bruke den på oljede og beisede flater, samt på tre -og parkettgulv, benker, møbler og andre interiørflater.


 

TRESTJERNER GULVLAKK:
Trestjerner Gulvlakk er en vanntynnbar lakk for tre, parkett og kork. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Lakken gir et lyst utseende på lyse tresorter og en fin lød på mørke tresorter. Kan anvendes på tidligere lakkerte, oljede og lutede flater. Kommer kun i halvblank glans.

TRESTJERNER GULVMATT:
Trestjerner Gulvmatt er en helmatt lakk som har oljens estetiske utseende og lakkens bruksegenskaper. Anvendes på ubehandlet eller tidligere behandlet tre -og parkettgulv. Da Trestjerner Gulvmatt ikke gir synbare lakkstriper eller overlappingsfelter, kan du fin skyve møbler over på den ene siden av rommet og lakke på den andre siden. For så å forsette på den andre siden etterpå. Lakken gir et lunt og dempet uttrykk og er ideell for overlakkering av oljede flater.

TRESTJERNER  GULVMALING:
Tresjerner Gulvmaling anvendes på tre, parkett og laminatgulv. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. Den er luktsvak, hurtigtørkende og meget slitesterk. Du får den i halvblank glans.

TRESTJERNER BETONGMALING:
Tresjerner Betongmaling er en halvblank, vanntynnbar akrylmaling som anvendes innendørs på betonggulv og betongvegger. Den er slitesterk, luktsvak og lett å påføre og påføres på ubehandlede og tidligere malte betonggulv i kjeller, oppholdsrom, boder o.l. Kan blandes i mange farger.

SIGURAL EPOXY GULVMALING:
Sigural Epoxy Gulvmalinger en to-komponent epoxy gulvmaling med suverén slitestyrke og god kjemikaliebestandighet. Malingen er vannfortynnbar og uten sjenerende lukt