EKSTERIØRMALING

Scala


Scala Protect Oljedekkbeis:

Scala Perfect Oljedekkbeis er en tiksotrop alkydoljebasert dekkbeis tilsatt filmbeskyttende sopphindrende middel. Har gode påføringsegenskaper og gir en avdempet trestruktur. Scala Perfect Oljedekkbeis anvendes på nytt og grunnet, tidligere beiset, eller dekkbeiset treverk. Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale.

 

Scala Protect Oljemaling:

Scala Perfect Oljemaling er en tiksotrop alkydoljebasert utendørsmaling tilsatt filmbeskyttende sopphindrende middel. Er meget værbestandig, har fyldig konsistens og er lett å påføre. Scala Perfect Oljemaling anvendes på nytt, beiset, dekkbeiset eller malt treverk. Som dekkstrøk på grunnet jern og på tidligere malt, utherdet mur og betong. Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale.

Scala Protect Ultra:

Scala Perfect Ultra er en emulsjonsmaling basert på ren akryl og vanntynnbar alkyd. Inneholder filmbeskyttende midler mot svertesopp. Malingen er en slitesterk og glansstabil høykvalitetsmaling som gir treverket god beskyttelse mot værpåvirkning og sollysets nedbryting. Den kan brukes på utvendig nytt, gammelt, beiset, malt eller trykkimpregnert treverk.

Scala Protect Premium;

Scala Perfect Premium er en slitesterk og værbestandig silikonmodifisert oljemaling for utvendig treverk. Den er spesielt godt egnet for værutsatte steder, og er gir god beskyttelse mot falming og nedmatting. Scala Perfect Premium inneholder filmbeskyttende sopphindrende middel. Den har god vedheft til underlaget, og er velegnet til dører og vinduer. Malingen anvendes på nytt og grunnet treverk, tidligere beiset eller malt utvendig høvlet eller uhøvlet treverk.