EKSTERIØRMALING

TJÆRALIN

Tjæralin Beis:
Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk lød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Det er et fargestabilt patentert produkt, som er mindre påvirket av fuktighet/regn direkte etter påføring. Tjæralin Beis fremhever treverkets naturlige utseende og er drøy i bruk. Den inneholder alkydolje, tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket. Tjæralin Beis kan overmales. Det produktet på markedet i dag med høyest tørrstoffinnhold: ca. 70%

 

 

 

3-TEC:
3-TEC er en dekkende vannfortynnbar akrylmaling tilsatt polyuretanmodifisert alkyd. Produktet er beregnet for utvendige fasader og trekonstruksjoner der det ønskes en glans og farge med en slitesterk overflatefilm med lang holdbarhet. 3-TEC inneholder oljer som trekker godt inn i underlaget og akryler som danner en slitesterk og værbestandig overflatefilm.

Produktet gir svært god glans- og fargeholdbarhet med lange vedlikeholdsintervaller og en ekstrem trebeskyttelse. Svært godt egnet for nye og gamle trefasader. 3-TEC er spesielt effektiv mot svertesopp. Kan overmales.

 

Tjæralin Dekkende:
Tjæralin Dekkende er en oljebasert dekkbeis, som kan legges rett på nytt treverk. Du slipper egen grunning. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. De er et fargestabilt patentert produkt som er mindre påvirket av fuktighet/regn direkte etter påføring. Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk. Den inneholder alkydolje, tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket i dybden. Tjæralin Dekkende kan overmales. Det produktet på markedet i dag med høyest tørrsoffinnhold: ca. 70%

 

 
Tjæralin Dør & Vindu:
Tjæralin Dør & Vindu er en oljebasert dekkbeis, som kan legges rett på nytt treverk. Du slipper egen grunning. Produktet er svært godt egnet for vinduer, dører, garasjer og gjerder. Svært godt egnet for nytt treverk, men utmerket på gammelt treverk også. Det har en svært god kantdekk, er  et fargestabilt patentert produkt, som er mindre påvirket av fuktighet/regn direkte etter påføring. Tjæralin dekker godt, flyter meget godt ut og er drøy i bruk. Den inneholder UV beskytter, tretjære, kinesisk treolje og sopphindrende middel, som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket i dybden. Tjæralin Dør & Vindu kan overmales.