EKSTERIØRMALING

NORDSJÖ

Tinova Primer Exterior:
Tinova Primer Exterior er en vanntynnbar alkydgrunning beregnet for grunning av nytt tre og grunning på tidligere malt tre som skal remales utendørs. En ny teknologi gir bedre inntregning av fungicider, som forhindrer sopp i å utvikle seg i malingsfilmens mellomsjikt. Den minsker fuktopptak i trevirke og gir samtidig god vedheft for toppstrøk. Gjennom sin unike sammensetning trenger Tregrunn inn i treet og skaper god forankring.

Tinova Wood Base Oil:
Tinova Wood Base Oil er en vanntynnbar alkydimpegneringsolje som trenger dypt inn i treverket. En viktig oppgave er å føre fungicidene inn i treverket for beskyttelse mot råte, sopp, mugg, og lignende inne i treet. Den inneholder ikke algicider, har ingen lukt.

 
 

Tinova Traditional Tixett Transperent Exterior:
Dette er en alkydoljebasert beis som inneholder tjære. Den holder lenger på farge og glans enn tradisjonelle oljebeiser. Den tørker mye raskere enn andre tjæreholdige beiser, kan brukes hele året og kan lagres i minusgrader. Krever ingen forgrunning, men anbefales evt å legge på ett strøk med Tinova Impregneringsolje V for bedre resultat. Intervaller på inntill 5 år. Populært produkt til hytter!

Tinova Traditional Exterior:
Tinova Traditional Exterior er en alkydoljemaling beregnet for maling av trefasader utendørs. Oljedekkmalingen fremhever treoverflatens struktur og gir en dekkende og jevn overflate på nye og gamle trefasader gjennom sin spesielle inntregningsevne. Intervaller på inntill 8 år

One door & Window Tech:
One door & Window Tech er en vanntynnbar akrylmaling. Dette produktet har meget gode påføringsegenskaper, lengre åpentid og utflyten er eksepsjonell. Malingen fester godt til glass og har meget god kantdekk. Kort tørketid, 2 timer,  og full trykkfasthet etter 2 timer (23°C – 50% R.H)

Tinova VX 2 in 1 Exterior:
Tinova VX 2 in 1 Exterior er en dekkende oljemaling beregnet for maling på utendørs trefasader, og er spesielt tilpasset for det nordiske klima og inneholder et unikt patentert bindemiddel med et høyt tørrstoff, hvilket betyr tykkere beskyttelses film. Malingen er vantynnbar og har en blanding av akryl og alkyolje. Produktet krever ingen grunning, men men anbefales evt å legge på ett strøk med Tinova Wood Base Oil for bedre resultat. Intervaller på inntill 12 år.

One Super Tech:
One Super Tech er en selvrensende, heldekkende trebeskyttelse til trefasader, betong og forzinkede flater. One Super Techs fyldige konsistens gjør det mulig å påføre en ekstra høy filmtykkelse, som gir malingen ekstremt høy dekkevne og kantdekning.Benyttes One Super Tech i system med Tinova Wood Base Oil og Tinova Primer Exterior, vil vedlikeholdsintervallene kunne bli opptil 16 år under normale forhold. Denne malingen er en helt ny generasjon akrylmaling, har den beste farge -og glansstabilitet, suveren dekk, tørker kun 1 time etter påføring(23°C – 50% R.H). Den er lett å male med, enkel å stryke ut, spruter svært lite og  lukter lite.

Tinova Transparent Exterior:
Tinova Transaparent Exterior er en høyteknologisk beis med lang holdbarhet for utendørs beisingav trefasader og annet treverk. Tinova Transaparent Exterior gir liv til treverket og fremhever trestrukturen. Den er laget spesielt for vårt nordiske klima og inneholder et patentert bindemiddel som gir bedre beskyttelse. Benyttes Tinova Transparent Exterior i system med Tinova Wood Base Oil, vil vedlikeholdsintervallene kunne bli opptil 8 år.