EKSTERIØRMALING

JOTUN

Visir Grunning:
Visir Oljegrunning Klar er en vannavvisende spesialgrunning som inneholder kraftigvirkende midler mot råtesopp, og filmkonserverende midler mot svertesopper.
Produktet binder løse trefibre og sikrer god heft for videre behandling, og er tilsatt midler for å beskytte treverket mot skadelig UV-lys. Motvirker angrep av råtesopp. Forsterker overflaten og gjør den vannavvisende. Gir lengre holdbarhet til malingsystemet. Benyttes før påføring av beis – på alt nytt og værslitt utvendig treverk, også trykkimpregnert. Anbefales også under dekkbeis og maling - i den kalde årstiden (under +5º C).
 

 
 

Visir Oljegrunning Pigmentert er en vannavvisende spesialgrunning som inneholder kraftigvirkende midler mot råtesopp, og filmkonserverende midler mot svertesopper. Produktet binder løse trefibre og sikrer god heft for videre behandling. Den spesielle pigmenteringen beskytter treverket mot skadelig UV-lys og har en farge som ligner treverk. Motvirker angrep av råtesopp. Forsterker overflaten og gjør den vannavvisende. Gir lengre holdbarhet til malingsystemet. Benyttes før påføring av dekkbeis og maling – på alt nytt og værslitt utvendig treverk, også trykkimpregnert.

Trebitt Oljebeis:
Trebitt Oljebeis er en vannfast, tiksotrop oljebeis med lang holdbarhet. Trebitt Oljebeis er basert på kombinasjoner av alkydoljer. Den benyttes utvendig på nytt treverk, tømmer, trykkimpregnert og på tidligere oljebeiset treverk. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Trebitt Oljebeis kan benyttes i minusgrader.
Intervaller på inntill 3-5 år.

Trebitt Superbeis:
Trebitt Superbeis er en vanntynnet transparent behandling for utvendig treverk, med ekstra lange vedlikeholdsintervaller. Er basert på en unik kombinasjon av alkyd/acryl og forsterket med komponenter mot UV-stråling. Dette gir den betydelig lengre holdbarhet på farge og glans enn konvensjonell oljebeis. Trebitt Superbeis inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Beisens konsistens gir mindre sig og drypp. Den er lett å stryke ut og tørker raskt. Trebitt Superbeis er et miljøvennlig alternativ med lavt løsemiddelinnhold. Kan benyttes på nytt grunnet treverk, trykkimpregnert eller tidligere beiset treverk. Som grunning på nytt treverk skal det brukes Visir Oljegrunning Klar. Intervaller på inntill 6-8 år.

Drygolin Oljedekkbeis:
Drygolin Oljedekkbeis er en meget værbestandig, vannfast, tiksotrop oljedekkbeis basert på egenproduserte alkydoljer.Tilsatt filmkonserverende middel mot svertesopp. Drygolin oljedekkbeis har gode påføringsegenskaper og gir treverket et homogent utseende med avdempet trestruktur. Produktet anbefales til treverk, også trykkimpregnert, som er grunnet, tidligere beiset eller dekkbeiset. Kan påføres i minusgrader. Intervaller på inntill 6-8 år.

Drygolin Oljemaling:
Drygolin Oljemaling er en meget værbestandig, halvblank, tiksotrop alkydmaling for utvendig bruk. Tilsatt filmkonserverende middel mot svertesopp. Malingen er lett å påføre og har en fyldig konsistens. Produktet anbefales på nytt utvendig treverk, samt på tidligere beiset, dekkbeiset eller malte underlag. Kan også benyttes som toppstrøk på stål og andre metaller. Intervaller på inntill 6-8 år.

Drygolin Plus:

Drygolin Pluss er en utendørs oljemaling med moderne vannavvisende teknologi som gir meget god værbestandig beskyttelse. Teknologien gir god farge- og                                glansholdbarhet og lange vedlikeholdsintervaller. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopp og alger på overflaten.

Drygolin Ultimat:

Drygolin Ultimat er en utendørs oljemaling med moderne vannavvisende teknologi som gir den ultimate trebeskyttelsen mot det tøffe og varierte norske været. Malingen er ekstremt motstandsdyktig mot regn, sol, kulde, vind og forurensing. Teknologien gir meget god farge- og glansholdbarhet og lange vedlikeholdsintervaller. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopp og alger på overflaten. Malingen gir meget gode påføringsegenskaper og hefter godt. Rask tørk – 2 strøk på en dag.

Optimal:
Dekkende utendørs trebeskyttelse med meget god fargestabilitet og lange vedlikeholdsintervaller. Produktet inneholder filmkonserverende midler som motvirker vekst
av svertesopp på treoverflaten. Kombinasjonen av høykvalitets bindemidler og høyt pigmentinnhold som beskytter treverket mot sollysets nedbrytende virkning, gir en meget god værbestandighet. Benyttes i system med Visir Oljegrunning Tørker raskt. Enkel å påføre. Beholder farge- og glans over lang tid. Benyttes på nytt treverk, tidligere oljebeiset, dekkbeiset og malt treverk, også trykkimpregnert. Benyttes også på plast og metall som vanligvis brukes i bygninger. Metallet
grunnes først med egnet grunning.
Intervaller på intill 12 år.