INTERIØRMALING

NORDSJÖ

Ambiance Xtramatt:
Ambiance Xtramatt er en ekstramatt veggmaling for maling innendørs på puss, betong, lettbetong, bygningsplater av ulike slag, glassfiberstrie m.m. Inova Xtramatt gir en elegant matt og pen overflate. 0% tilsatt organisk løsemiddel, er miljømerket med EU blomsten og Svanen. Godkjent av det svenske Astma -og Allergiforbundet.

Nordic Light
Nordic Light er en helmatt vanntynnet veggmaling for innendørs bruk, hvor man
ønsker en elegant, ekstra matt og lys flate. Den reflekterer opp til 40% mer lys tilbake til rommet enn hva vanlig hvit veggmaling gjør. Resultatet blir lysere rom, inntil 20% lavere energibehov og større romfølelse. Brukes innendørs på puss, betong, lettbetong, bygningsplater.

 
Ambiance Silkematt:
Ambiance Silkematt er en silkematt veggmaling for maling innendørs på puss, betong, lettbetong, bygningsplater av ulike slag, glassfiberstrie m.m. Den gir veggen en elegant silkematt flate. Er miljømerket med EU blomsten og Svanen.

Perform+ Easy2Clean:
Perform+Easy2clean er en vanntynnet matt akryl veggmaling til innendørs bruk der det ønskes en overflate som er vaskbar og enkel å rengjøre. Perform+ Easy2Clean er beregnet til bruk på puss, betong, lettbetong, glassfiber/slettvegg og bygningsplater som spon, gips osv. Perform+ Easy2Clean er spesielt utviklet for bruk i miljøer som krever en ekstra vaskbar overflate, som for eksempel i kjøkken, entre/hall og barnerom. 

Professional 15/40/80:
Professional 15/40/80 er en interiørmaling til bruk for maling innendørs på dører, karmer, panel samt rustbehandlede stål og platedetaljer innvendig. Malingen er meget lett å påføre og gir en jevn slitesterk og glatt overflate med et  elegant utseende.

Perform+ Bathroom
Perform+ Bathroom våtromsmaling er en halvblank maling til våtrom innendørs på puss, betong, gipsplater og andre bygningsplater. Hovedområde for bruk er baderom, storkjøkken, legemiddelindustri, sykehus og andre miljøer som krever høy vaskbarhet.