INTERIØRMALING

JOTUN

Lady Perfection Tak:
Lady Perfection Tak er en vanntynnet, løsemiddelfri, matt dispersjonsmaling. Malingen er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og gir et perfekt, skjoldfritt sluttresultat. Brukes som dekkstrøk i slette tak som f.eks. Bygningsplater,  takess, puss, betong,vev, og sandsparkel.

Lady vegg 10:
Lady vegg 10 er en vanntynnet, løsemiddelfri akryl dispersjonsmaling  til tørre rom. Gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Malingen spruter ikke og er lett å påføre. Benyttes til vegger på underlag som bygningsplater, overmalbar tapet, vev, puss, betong og sandsparkel.

 

 

Lady Balance:
Lady Balance gir et vakkert, matt resultat og et behagelig inneklima. Har minimal lukt og emisjon under påføring og tørking. Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Lady Balance lukter minimalt og er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Malingen brukes på slette vegger innendørs i tørre rom på underlag som bygningsplater, overmalbar tapet, vev, puss, betong og sandsparkel.

Lady Wonderwall:
Lady Wonderwall, en vakker silkematt maling med helt unike robuste egenskaper. Lady Wonderwall er Jotuns mest robuste veggmaling noensinne - en vakker silkematt maling for ekte hjem som tåler mer og holder seg vakker lenge. Malingen er ekstremt slitesterk, vaskbar og flekkavisende - som skapt for aktive familier.

Lady Pure Color:
Lady Pure Colors lune, matte finish gir deg en enestående vakker fargeopplevelse hvor fargens ekthet kommer til sin rett. Malingen er av høyeste kvalitet og sikrer at det flotte utseende blir ivaretatt over tid. Malingen har god vaskbarhet og slitesterk overflate. Benyttes til vegger på underlag som bygningsplater, overmalbar tapet, vev, puss, betong og sandsparkel i tørre rom.

Lady Interior Finish 10/40:
Lady Interior Finish 10 er en vanntynnet,luktsvak, silkematt akrylmaling for innendørs bruk i tørre rom. Produktet gir en jevn og pen overflate. Brukes som mellom -og toppstrøk til panel og listverk. Lady Interior Finish 40 er en vanntynnet, luktsvak, halvblank akrylmaling for innendørs bruk i tørre rom. Produktet gir en jevn og pen overflate. Brukes som mellom -og toppstrøk på panel, MDF, møbler,dører,karmer og listverk.

Lady Supreme Finish 5/15/40/80:
Lady Supreme Finish 5/15/40/80 er en luktsvak, vanntynnet polyuretanmodifisert oljemaling for innendørs bruk. Malingen gir en jevn, meget slitesterk og glatt overflate med et elegant utseende. Brukes som mellom -og toppstrøk på panel, MDF, møbler, dører, karmer og listverk.

Sens vegg/panel/list 7/30:
SENS produktene er godkjent og utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund. Malingen har minmal malingslukt og emisjon under påføring og tørking.
Sens 10 er en vanntynnet, løsemiddelfri, akryl dispersjonsmaling til innendørs bruk.Malingen er et kombinasjonsprodukt som kan brukes både på treverk og slette vegger i tørre rom.Benyttes som mellom- og toppstrøk på underlag som panel, puss, betong, MDF, bygningsplater, tapet, vev
og sandsparkel.